Fanfare SW

Het orkest van ‘Fanfare SW’ bestaat uit een 55-tal muzikanten en maakt al sinds 1883 graag muziek en plezier. Jong en oud zijn bij ons welkom! Onze muziekgroep bestaat uit zowel tieners als 80-plussers en alle leeftijden daartussen en vormt een hechte groep.

Onder leiding van onze gedreven dirigent Bart Van Casteren repeteren we elke donderdag van 20u00 tot 22u30 in de podiumzaal van het gemeenschapscentrum te Merksplas. Ons repertoire bevat voor elk wat wils. We zetten zowel pop- en rockmuziek als klassieke stukken, musical- en filmmuziek en nog veel meer op onze pupiter en maken er samen telkens een mooi muzikaal geheel van. Regelmatig geven we een concert en treden we op zowel binnen als buiten ons dorp en af en toe trekken we met onze muziek zelfs naar het buitenland.

De instrumenten waarmee je bij ons terecht kan zijn zowel koperblazers (bugel, trompet, cornet, althoorn, bariton, euphonium, trombone en tuba) als instrumenten uit de saxofoonfamilie en klarinetten. Uiteraard zijn slagwerkers ook meer dan welkom. Naast musiceren organiseren we nog vele andere fijne activiteiten waarover je op deze website meer kan terugvinden.

Voel je het al kriebelen om mee te musiceren of wil je meer info over de muziekopleidingen en mogelijkheden binnen ons fanfareorkest, aarzel dan niet om ons te contacteren via de contactgegevens op deze pagina.

 

Agenda